HR Adviseur

Omschrijving

Voor ons HR advies team in de Regio Zuid (Brabant en Limburg) zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste adviseur arbeidszaken voor 40 uur die onze klanten op verschillende HR gerelateerde vraagstukken kan ondersteunen.

 

Wij werken in een gedreven team waarbij de klant voorop staat. Samen adviseren wij onze klanten op verschillende vlakken en zoeken elkaar daarbij actief op. Je zult onderdeel zijn van dit team maar ook van een team van 1500 Flynth collega's. Het HR adviesteam voor onze regio bestaat uit 3 collega's, daarnaast wordt nauw samengewerkt met onze salarisadministrateurs. Landelijk wordt de samenwerking opgezocht met collega HR- Adviseurs en specialisten om ervaringen te delen en onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen.

 

Je hebt een relevante opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met internationale vraagstukken is een pré.

 

Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die onafhankelijk besluiten kan nemen. Je hebt ervaring met projecten binnen het HR-vak. Overtuigingskracht is een sterke eigenschap van je. Je bent betrouwbaar, hebt een flexibele werkhouding en bent resultaatgericht. Verder kom je gemaakte afspraken na en wil je samen met je collega’s onze doelstellingen verwezenlijken. 

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

 

 

Wat ga je doen?

 

  • het adviseren en begeleiden van onze klanten in het MKB;
  • advies geven op het terrein van HRM, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, internationale vraagstukken, cao’s, loonbelasting en casemanagement;
  • vraagbaak van salarisadministrateurs en collega’s met externe hrm vraagstukken;
  • presentaties verzorgen aan klanten en collega’s;
  • nauw samenwerken met junior HR- Adviseurs met als doel hen door te laten groeien naar HR-Adviseur;
  • het delen van kennis, coachen, begeleiden en ervoor zorgen dat de totale resultaten van HR-Advies groeien binnen de regio.

 

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Flynth biedt een informele, open en collegiale sfeer, verantwoordelijk werk met inhoud. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en een auto van de zaak. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

 

Ons profiel: ondernemend en ambitieus In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1500 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth @Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.

Lees meer op www.werkenbijflynth.nl.

 

Meer informatie of solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature, bel dan 088 236 7643 en vraag naar Suzanne Karsten.

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Wij horen graag van jou!